Hotell Jæren

Nærmiljøet

Opplev Bryne

Butikker, restauranter og barer ligger kun få steg unna. Bryne har bygget seg et rikt kulturliv de siste årene, med mye spennende på både uteliv og matfronten.

Vi nevner noen av våre favoritter i gåavstand:

Brix Brygghus
Hemmeleg restaurant
Mellombels ølstove
Møllehagen bar og restaurant
India Tandori
Sabi Sushi
Kjøkkenet Cafe & Delikatesse

I tillegg ligger M44 kjøpesenter med 5 minutters gangavstand fra hotellet.

Her finner du en rekke butikker og spisesteder. Blant annet:

Lucky Bowl & Lounge
Jordbærpikene
Kaffebar

Ønsker du å gå på kino ligger et helt nytt kinoanlegg med flere saler rett over elven.

Like ved jernbanen ligg Garborgsenteret, et interaktivt museum og besøkssenter tilegnet forfatterparet Arne og Hulda Garborg.


Sandtangen med turområde rundt Frøylandsvatnet er lett tilgjengelig. Her kan du både gå korte turer med barn for å leke, besøke Midgardsormen eller ta hele den 18 km lange runden rundt Frøylandsvannet.

Kort avstand til Skyland Trampolinepark og Kongeparken.

Unik plassering med Jærstrendene i umiddelbar nærhet og kort kjøretur til noen av Norges mets kjente turer. Preikestolen, Kjerag og Trollpikken.

Opplev Jæren

På Jæren står naturopplevelsene i kø! Her kan man oppleve fantastiske strender, høgjæren med fjell og fiskevann – vi har faktisk noen av landets beste lakseelver! Vi på hotellet er behjelpelige med å organisere aktiviteter for deg og dine om du ønsker det. Ingenting slår litt frisk sjøluft etter en lang kursdag. Sykkeltur til Egersund, tur til Preikestolen, Kjerag, bølgesurfing, standup paddeling, strandfester, dansekurs, golf eller kokkelering.