Hotell Jæren

Sulten ?
Spis hos oss eller få maten hjem!

Vår kjøkkensjef Kristine Vaule har jobbet med mat i 18 år. Hun er erfaren, nytenkende og sprek i sin matlaging. Læretiden sin hadde hun under Jærkokken Heine Grov. Sammen med et fantastisk kjøkkenteam sørger de for at du får akkurat det du har sett for deg, og helst litt til.

I hele november og desember serverer vi i tillegg julemat!
Torsdag, fredag og lørdagskveld har vi juletallerken på menyen.
Ribbe, pinnekjøtt, medisterkake, julepølse og tilbehør med riskrem og kaffe til dessert Kr. 495,- (julemat lunsj 395,-)

Vi har åpent for lunsj mandag-fredag fra kl. 11.00-13.00

Matbaren vår er åpen mandag-lørdag fra kl. 17.00 – 21.00
Alle våre retter kan bestilles catering, lett å plukke opp med parkering rett utenfor døren.

Bordbestilling eller catering : booking@hotelljaren.no eller 51 77 11 00

LUNSJMENY


JULEGEIT Kr. 175,-
Julegeit servert med svineribbe, sylta rødkål, tranebærgele og krydra majones. Serveres med pommes frites.
Allergen: Gluten, egg og sennep

SPRØSTEIKT KYLLINGSALAT Kr. 195,-
Kokospanert kylling med mangosaus, limemajones,
peanøtt og avocado. Serveres med brød og smør.
Allergen: Hvetegluten, egg, soya, sennep og peanøtter

HAMBURGER FRA NYYYT Kr. 295,-
Grilla hamburger fra Nyyyt i Bjerkreim av HerforWaguy. Toppet med kandisert bacon, cheddar,
chipotlemajones og sylteagurk. Serveres med
pommes frites.
Allergen: Hvetegluten, melkeprotein, egg, sulfitt og sennep

DESSERT:
DAIM ISKAKE Kr. 95,-

Knallgod daim iskake med marengsbunn og friske bær
Allergen: Egg, melk og nøtter

MATBARMENY KVELDSTID

KVESSEN JULESUPPE Kr 175,-
Julesuppe med kalkun, grønnsaker og urteolje.
Serveres med godt brød og smør
Allergen: Laktose og gluten i brød

STJERNESKUDD Kr 245,-
Panert torsk på ertepure servert med skagenrøre, sprøstekte poteter og syrlig majones
Allergen: Laktose, egg, sennep, fisk og skalldyr

HELSTEKT SVINENAKKE Kr. 325,-
Helstekt svinenakke med krdyra appelsinsjy, rotgrønnsaker, saltbakte poteter og tranebærgele.
Allergen: melk

SPRØSTEIKT KYLLINGSALAT Kr. 195,-
Kokospanert kylling med mangosaus, limemajones,
peanøtt og avocado. Serveres med brød og smør.
Allergen: Hvetegluten, egg, soya, sennep og peanøtter

HAMBURGER FRA NYYYT Kr. 295,-
Grilla hamburger fra Nyyyt i Bjerkreim av Herfor/Waguy. Toppet med kandisert bacon, cheddar,
chipotlemajones og sylteagurk. Serveres med
pommes frites.
Allergen: Hvetegluten, melkeprotein, egg, sulfitt og sennep

VEGETARBURGER Kr. 245,-
Serveres med vegansk majones, salat, sylta grønnsaker og pommes frites.
Allergen: Sesamfrø

AVOCADOSANDWICH (Vegansk) Kr. 125,-
Rista surdeigsbrød med chili, olje, avocado og tomat
Allergen: Hvetegluten

BARNEMENY: (For barn under 12 år)
Hamburger med pommes frites 95,-

Sprøsteikt kylling med pommes frites 95,-

Iskrem med sjokoladesaus 55,-

DESSERT:

DAIM ISKAKE Kr. 95,-
Knallgod daim iskake med marengsbunn og friske bær
Allergen: Egg, melk og nøtter

KARAMELLDRØM Kr. 95,-
Karamell panna cotta med pekankrokan
Allergen: Melk og pekannøtt