Hotell Jæren

Sulten ?
Spis hos oss eller få maten hjem!

Vår kjøkkensjef Kristine Vaule har jobbet med mat i 18 år. Hun er erfaren, nytenkende og sprek i sin matlaging. Læretiden sin hadde hun under Jærkokken Heine Grov. Sammen med et fantastisk kjøkkenteam sørger de for at du får akkurat det du har sett for deg, og helst litt til.


Matbaren vår er åpen for lunsj mandag-fredag fra kl. 11.00-14.00 og middag mandag-lørdag fra kl. 17.00.

Alle våre retter kan bestilles catering, lett å plukke opp med parkering rett utenfor døren.

Bordbestilling eller catering : booking@hotelljaren.no eller 51 77 11 00

MATBARMENY

FORRETT:

SPEKESKINKE FRA NYYYT Kr. 145,-
Speka nakke fra Nyyyt i Bjerkreim på salat med sennep og appelsinvinagrette, rista valnøtt og søt dressing.
Allergen: sennep, egg, nøtter

HOVEDRETT:


OVNSBAKT TORSK Kr. 295,-
Urtesteikt torsk servert på rotgrønnsaker med hvitvinsaus, ørretrogn og stekte småpoteter.
Allergen: melk, fisk og sulfitt


SPRØSTEIKT KYLLINGSALAT Kr. 215,-
Kokospanert kylling servert på salat med avokado, mangosaus, limemajones og knuste peanøtter
Allergen: peanøtter, soya, sesam, egg, sennep)


JÆRBABBE Kr. 295,-
Reven svinenakke frå Malmin & Orre med hoisin og peanøttmarinade. Serveres på pannekake med sylta grønnsaker, sprøløk og syrlig dressing
Allergen: gluten, egg, sennep, peanøtt


BRAISERT FLANKESTEIK FRA MALMIN & ORRE Kr. 345,-
Braisert flankesteik fra Malmin & Orre servert på rotgrønnsaker med madeirasaus, sylta rødkål og stekte småpoteter.
Allergen: Melk og sulfitt

HAMBURGER FRA NYYYT Kr. 275,-
Hamburger av Hereford fra Nyyyt i Bjerkreim.
Serveres i en croissantbun med pomfri, søt
chiliaioli, syltet agurk og rødløk, cheddar og
bacon.
Allergen: gluten, egg, sennep og melk

VEGETARBURGER Kr. 245,-
Vegetarburger servert i en croissantbun med
pomfri, søt chiliaioli, cheddar og syltet agurk og
rødløk,
Allergen: gluten, egg, sennep og melk


BARNEMENY: (For barn under 12 år)
PANNEKAKER med sukker og syltetøy kr. 85,-
Allergen: egg, gluten og melk
KYLLINGNUGGETS med pommes frites kr. 95,-
GELE med vaniljesaus kr. 65,-

DESSERT:
LUKSUSBROWNIE MED ISKREM Kr. 105,-
4 lags brownie med marshmellow, karamell, sjokoladeganache og et dryss havsalt.
Serveres med vaniljeis fra Iskremgaarden på Vigrestad.
Allergen: Hvetegluten, melk, egg, spor av nøtter

PASJONS PANNA COTTA Kr. 95,-
Pasjonsfrukt pannacotta servert med bringebærcoulis.
Allergen: Melk og eggehviter

De fleste av våre retter kan lages glutenfrie og melkefrie på forespørsel.