Hotell Jæren

Sulten ?
Spis hos oss eller få maten hjem!

Vår kjøkkensjef Kristine Vaule har jobbet med mat i 18 år. Hun er erfaren, nytenkende og sprek i sin matlaging. Læretiden sin hadde hun under Jærkokken Heine Grov. Sammen med et fantastisk kjøkkenteam sørger de for at du får akkurat det du har sett for deg, og helst litt til.


Matbaren vår er åpen mandag-lørdag fra kl. 18.00
Alle våre retter kan bestilles catering, lett å plukke opp med parkering rett utenfor døren.

Bordbestilling eller catering : booking@hotelljaren.no eller 51 77 11 00

MATBARMENY

KVESSEN VINTERSUPPE (Kan lages vegansk!) Kr. 175,-
Kvessen vintersuppe med kylling, grønnsaker
og urteolje. Serveres med godt brød og
smør. .
Allergen: Laktose og gluten i brød

PANERT TORSK (Stjerneskudd) Kr. 285,-
Panert torsk på ertepurè servert med skagenrøre,
sprøstekte poteter og syrlig majones.
Allergen: Laktose, egg, sennep, fisk og skalldyr

SPRØSTEIKT KYLLINGSALAT Kr. 195,-
Kokospanert kylling med mangosaus,
limemajones, peanøtt og avocado. Serveres med
brød og smør.
Allergen: Hvetegluten, egg, soya, sennep og
peanøtt

HAMBURGER FRA NYYYT (Kan lages vegansk!) Kr. 295,-
Grilla hamburger fra Nyyyt i Bjerkreim av Herford/ Waguy.
Toppet med kandisert bacon, cheddar, chipotlemajones og sylteagurk. Serveres med pommes frites.
Allergen: Hvetegluten, melkeprotein, egg, sulfitt og sennep

OKSE FRA MALMIN & ORRE Kr. 345,-
Braisert oksemørbrad fra Malmin & Orre servert med rotgrønnsaker,
blomkålpure, blåbær og cherrysirup og råsteikte småpoteter.
Allergen: Melk og sulfitt.

JÆRBABBE AV STORFE Kr. 295,-
Pannekake med revet oksekjøtt, hoisin og peanøttmarinade, sylta grønnsaker, sprøsteikt løk og syrlig majones.
Allergen: Gluten, melk, soya, egg og peanøtter

DESSERT:

MANGOSORBET Kr. 95,-
Vegansk mangosorbet med lime og chilimarinert ananas
Allergen: Spor av melk, peanøtter og nøtter

SJOKOLADEMOUSSE Kr. 95,-
Sjokolademousse med hjemmelaget vaniljesaus, sjokolade og nøttekrunsj.
Allergen: Melk, egg og nøtter