Hotell Jæren

Sulten ?
Spis hos oss eller få maten hjem!

Vår kjøkkensjef Kristine Vaule har jobbet med mat i 18 år. Hun er erfaren, nytenkende og sprek i sin matlaging. Læretiden sin hadde hun under Jærkokken Heine Grov. Sammen med et fantastisk kjøkkenteam sørger de for at du får akkurat det du har sett for deg, og helst litt til.


Matbaren vår er åpen for lunsj mandag-fredag fra kl. 11.00-14.00 og middag mandag-lørdag fra kl. 17.00.



Alle våre retter kan bestilles catering, lett å plukke opp med parkering rett utenfor døren.

Bordbestilling eller catering : booking@hotelljaren.no eller 51 77 11 00

MATBARMENY

FORRETT

SPEKESKINKE FRA NYYT KR. 175,-
Speket svinenakke fra NYYYT i Bjerkreim.
Serveres på salat med bedaost fra Ystepikene og syrlig dressing
Allergen: egg, sennep og melk.

SOPP OG JORDSKOKK SUPPE KR. 155-
Kremet sopp og jordskokksuppe med bakt hvitløk.
Allergen: melk

HOVEDRETT

SPRØSTEKT KYLLINGSALAT KR. 255,-
Kokospanert kylling servert på salat med avocado, mangosaus, limemajones og knuste peanøtter.
Allergen: peanøtter, soya, sesam, egg og sennep.

SANDRA’S JÆRBABBE KR. 295,-
Reven svinenakke frå Malmin & Orre.
Serveres på pannekake med syltet grønnsaker, bedaost fra Ystepikene og knallgod dressing.
Allergen: melk, gluten og egg.

HAMBURGER FRA NYYYT KR 295,-
Serveres i en croissantbun med pomfri, chipotlema­jones, syltet agurk og rødløk, cheddar og bacon.
Allergen: gluten, egg, sennep og melk.

KVEITE FRA HJELMELAND KR. 395,-
Stekt kveite fra Hjelmeland. Serveres med blomkålpure, asparges, brunet kaperssmør, sopp, juanitatomat og råstekte småpoteter.
Allergen: fisk, melk og soya.

BIFF KR.425,-
Indrefilet av okse fra Malmin & Orre
Posjert ved 58 grader og smørstekt i panna.
Serveres med peppersaus, dagens friske grønnsaker og fløtegratinerte poteter.
Allergen: melk og soya

TIL DE SMÅ
KYLLINGNUGGETS med pomfri KR. 115,-
PANNEKAKER med sukker og syltetøy KR. 115,-
Allergen: egg, gluten og melk

DESSERT

PASJONSFRUKT PANNA COTTA KR. 130,-
Allergen: melk og sulfitt.

FIRKLØVERPARFAIT KR. 145,-
Hjemmelaget firkløveris servert med salt karamellsaus og krunsj.
Allergen: melk, egg, nøtter, hasselnøtter og gluten

De fleste av våre retter kan lages glutenfrie og melkefrie på forespørsel.