Hotell Jæren

Sulten ?
Spis hos oss eller få maten hjem!

Vår kjøkkensjef Kristine Vaule har jobbet med mat i 18 år. Hun er erfaren, nytenkende og sprek i sin matlaging. Læretiden sin hadde hun under Jærkokken Heine Grov. Sammen med et fantastisk kjøkkenteam sørger de for at du får akkurat det du har sett for deg, og helst litt til.


Matbaren vår er åpen for lunsj mandag-fredag fra kl. 11.00-14.00 og kveldstid mandag-lørdag fra kl. 18.00
Alle våre retter kan bestilles catering, lett å plukke opp med parkering rett utenfor døren.

Bordbestilling eller catering : booking@hotelljaren.no eller 51 77 11 00

MATBARMENY

FORRETT:

SPEKA SVINENAKKE FRA NYYYT Kr. 135,-
Speka svinenakke fra Nyyyt i Bjerkreim, betaost frå
Ystepikene, servert på salat med appelsin, honning
og sennep vinaigrette.
Allergen: Sennep, nøtter, egg

KREMA FISK OG SKALLDYRSUPPE Kr. 125,-
Kan og lages som hovedrett til kr. 195,-
Fiskesuppe servert med dagens grønnsaker, fisk
og blåskjell. Serveres med brød og smør.
Allergen: Melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, sulfitt.
Hvetegluten i brød.

HOVEDRETT:

KREMA PASTA MED FISK OG SKALLDYR Kr. 285,-
Krema pasta servert med dagens fisk, blåskjell og grønnsaker.
Allergen: Hvetegluten, melk, fisk, skalldyr, bløtdyr og selleri.

SPRØSTEIKT KYLLINGSALAT Kr. 195,-
Kokospanert kylling med mangosaus,
limemajones, peanøtt og avocado. Serveres med
brød og smør.
Allergen: Hvetegluten, egg, soya, sennep og
peanøtt

HAMBURGER FRA NYYYT Kr. 295,-
Grilla hamburger fra Nyyyt i Bjerkreim av Wahuy/Hereford.
Toppet med kandisert bacon, cheddar, chipotlemajones og sylteagurk. Serveres med pommes frites.
Allergen: Hvetegluten, melkeprotein, egg, sulfitt og sennep

FLANKESTEIK AV OKSE FRA MALMIN & ORRE Kr. 345,-
Braisert flankesteik av okse fra Malmin &
Orre servert med potetstappe, sjysaus og
rotgrønnsaker.
Allergen: Melkeprotein

VEGETARBURGER Kr. 245,-
Serveres med vegansk majones, salat, sylta
grønnsaker og pommes frites.
Allergen: Sesamfrø

JÆRBABBE Kr. 295,-
Reven svinenakke fra Malmin & Orre med hoisin
og peanøttmarinade. Serveres på pannekake
med sylta grønnsaker, sprøløk og syrlig dressing.
Allergen: Hvetegluten, melkeprotein og egg

DESSERT:

LUKSUSBROWNIE MED ISKREM Kr. 105,-
4 lags brownie med marshmellow, karamell,
sjokoladeganache og et dryss havsalt. Serveres med
vaniljeis fra Iskremgaarden på Vigrestad.
Allergen: Hvetegluten, melk, egg, spor av nøtter

PASJONS PANNA COTTA Kr. 95,-
Pasjonsfrukt pannacotta servert med
bringebærcoulis.
Allergen: Melk og eggehviter

BARNEMENY: (For barn under 12 år)
Pannekaker med sukker og syltetøy Kr. 85,-
Sprøsteikt kylling med pommes frites Kr. 95,-
Iskrem med sjokoladesaus Kr. 65,-