Hotell Jæren

Sulten ?
Spis hos oss eller få maten hjem!

Vår kjøkkensjef Kristine Vaule har jobbet med mat i 18 år. Hun er erfaren, nytenkende og sprek i sin matlaging. Læretiden sin hadde hun under Jærkokken Heine Grov. Sammen med et fantastisk kjøkkenteam sørger de for at du får akkurat det du har sett for deg, og helst litt til.


Matbaren vår er åpen for lunsj mandag-fredag fra kl. 11.00-14.00 og middag mandag-lørdag fra kl. 17.00.

Alle våre retter kan bestilles catering, lett å plukke opp med parkering rett utenfor døren.

Bordbestilling eller catering : booking@hotelljaren.no eller 51 77 11 00

MATBARMENY

FORRETT:

SPEKESKINKE FRA NYYYT Kr. 145,-
Speka nakke fra Nyyyt i Bjerkreim på salat med sennep og appelsinvinagrette, rista valnøtt og søt dressing.
Allergen: sennep, egg, nøtter

KVESSEN KYLLINGSUPPE Kr. 145,- (Stor porsjon kr. 215,-)

Tomatisert kyllingsuppe med kremost og chili fra Ystepikene.
Serveres med godt brød og pisket brunet VP¡U

HOVEDRETT:

KVEITE FRA HJELMELAND Kr. 325,-
Stekt kveite fra Hjelmeland.
Serveres med blomkålpure, asparges, brunet kaperssmør, sopp, juanitatomat og råstekte småpoteter.
Allergen: Fisk, melk og soya


SPRØSTEIKT KYLLINGSALAT Kr. 215,-
Kokospanert kylling servert på salat med avokado, mangosaus, limemajones og knuste peanøtter
Allergen: peanøtter, soya, sesam, egg, sennep)


JÆRBABBE Kr. 295,-
Reven svinenakke frå Malmin & Orre.
Serveres på pannekake med syltet grønnsaker,bedaost fra Ystepikene og knallgod dressing.
Allergen: melk, gluten og egg.

BIFF Kr. 395,-
Indrefilet av okse fra Malmin & Orre.
Posjert ved 58 grader og smørstekt i panna.
Serveres med peppersaus, dagens friske grønnsaker og fløtegratinerte poteter.
Allergen: melk og soya.

HAMBURGER FRA NYYYT Kr. 275,-
Hamburger av Hereford fra Nyyyt i Bjerkreim.
Serveres i en croissantbun med pomfri, søt chiliaioli, syltet agurk og rødløk, cheddar og
bacon.
Allergen: gluten, egg, sennep og melk

VEGETARBURGER Kr. 245,-
Vegetarburger servert i en croissantbun med
pomfri, søt chiliaioli, cheddar og syltet agurk og rødløk,
Allergen: gluten, egg, sennep og melk

BARNEMENY: (For barn under 12 år)
PANNEKAKER med sukker og syltetøy kr. 85,-
Allergen: egg, gluten og melk
KYLLINGNUGGETS med pommes frites kr. 95,-
GELE med vaniljesaus kr. 65,-

DESSERT:

SUKSESS Kr. 120,-
Suksesskake i glass med gul krem, firkløverkrem og
Adam’s brente mandler.
Allergen: melk, egg og nøtter. (mandler og hasselnøtter)

APEROL SPRITZ PANNA COTTA Kr. 120,-
Appelsin panna cotta med gelelokk.
Allergen: melk og sulfitt.


De fleste av våre retter kan lages glutenfrie og melkefrie på forespørsel.