Vår kjøkkensjef Kristine Vaule har jobbet med mat i 18 år. Hun er erfaren, nytenkende og sprek i sin matlaging. Læretiden sin hadde hun under Jærkokken Heine Grov. Sammen med et fantastisk kjøkkenteam sørger de for at du får akkurat det du har sett for deg, og helst litt til.
Matbaren vår er åpen for lunsj mandag-fredag fra kl. 11.00-14.00 og middag mandag-lørdag fra kl. 16.00.
Alle våre retter kan bestilles catering, lett å plukke opp med parkering rett utenfor døren.
Bordbestilling eller catering : booking@hotelljaren.no eller 51 77 11 00
FORRETT
FYLTE RISOTTOBOLLER Kr. 175,-
«Arancini» Friterte fylte risottoboller med trøffelolje, ost og kvartsitt spekepølse fra Nyyyt i Bjerkreim. Serveres med parmesanaioli.
Inneholder: melk, sulfitt, egg og sennep
ANETTES FISK & SKALLDYRSUPPE kr 165,-
Kraft kokt på sjøkrepsskall og konjakk.
Dagens fisk og håndpilla reker.
Brød med honning og srirachasmør .
Inneholder: fisk, skalldyr, sulfitt, selleri og melk (gluten i brød)
BARE LITT KVESSEN?
LASTA POTETER Enkel 145,–
Knuste, sprø, ostegratinerte poteter.
Toppes med bacon og kvessen parmesandressing, reven parmesan og chilisaus.
Inneholder: melk, egg og sennep
HOVEDRETT
SPRØSTEIKT KYLLINGSALAT Kr. 255,-
Kokospanert kylling på salat med sylta grønnsaker, mangosaus, limemajones, peanøtt og avocado.
Brød med honning og srirachasmør.
Inneholder: egg, soya, sennep, sulfitt og peanøtter (gluten og melk i brød og smør)
ANETTES FISK OG SKALLDYRGRYTE Kr. 375,-
Kraft kokt på sjøkrepsskall og konjakk.
Dagens fisk og håndpilla reker.
Brød med honning og srirachasmør
Inneholder: fisk, skalldyr, selleri og melk (gluten i brød)
SANDRAS ORIGINALE JÆRBABBE Kr. 325,-
Reven svinenakke frå Malmin & Orre.
Serveres på pannekake med sylta grønnsaker, fetaost og knallgod dressing.
Allergen: melk, gluten og egg
SVIN INDREFILET Kr. 395,-
Indrefilet av svin fra Malmin & Orre. Serveres med krydra appelsinsaus, sellerirotpure, grønnsaker og småpoteter.
Inneholder: melk, sulfitt
VELKOMMEN HEIM BURGER FRA NYYYT Kr. 295,-
Grilla hamburger toppet med bacon og cheddar.
Salat, tomat, chipotlemajones, sylta rødløk og sylteagurk.
Serveres i croissant-bun med pommes frites.
Inneholder: gluten, egg, melk og sennep
VEGETARBURGER FRA BEYOND Kr. 275,-
Grilla hamburger toppet med cheddar.
Salat, tomat, chipotlemajones, sylta rødløk og sylteagurk. Serveres i croissant-bun med pommes frites.
(For vegan får du annet brød og dressing) og rødløk.
Inneholder: gluten, egg, melk og sennep
BARNEMENY: (For barn under 12 år)
PANNEKAKER med sukker og syltetøy Kr. 115,-
Inneholder: egg, gluten og melk.
Kyllingspyd med pomfri Kr. 115,-
IS med sjokoladesaus Kr. 95,-
Inneholder: melk.
DESSERT:
TILSLØRTE HØSTJENTER Kr. 130,-
Ostekake i glass, plommecoulis med varme krydder og pistasjkrunsj.
Inneholder: melk og pistasjnøtter.
BROWNIE Kr. 145,-
4 lags luksusbrownie med vaniljeis fra iskremgarden på Vigrestad.
Inneholder: gluten, egg og melk
De fleste av våre retter kan lages glutenfrie og melkefrie på forespørsel.