Hotell Jæren

Sulten ?
Spis hos oss eller få maten hjem!

Vår kjøkkensjef Kristine Vaule har jobbet med mat i 18 år. Hun er erfaren, nytenkende og sprek i sin matlaging. Læretiden sin hadde hun under Jærkokken Heine Grov. Sammen med et fantastisk kjøkkenteam sørger de for at du får akkurat det du har sett for deg, og helst litt til.

Matbaren vår er åpen for lunsj mandag-fredag fra kl. 11.00-14.00 og middag mandag-lørdag fra kl. 16.00.

Alle våre retter kan bestilles catering, lett å plukke opp med parkering rett utenfor døren.

Bordbestilling eller catering : booking@hotelljaren.no eller 51 77 11 00

MATBARMENY

FORRETT:
CAPRESE FRA RANDABERG Kr. 175,
Tomatsalat med nydelig mozzarella fra Nornes Gård i Randaberg. Heimelaga basilikumpesto, rista gresskar og pinjekjerner, marinerte oliven.
Inneholder: melk


BARE LITT KVESSEN?
SKAGEN «BLINI» Kr. 215,-
Skagensalat med håndpilla reker og røykelaks. Serveres på nysteikt bokhvetelappe og toppes med ørretrogn.
Inneholder: Fisk, skalldyr, sennep, melk, egg og bokhvete
(glutenfri)

FRITERT MAC`N CHEESE Kr. 175,-
Makaroni og ost i en digg panko-innpakning. Tomatsaus, parmesan og jalapenodressing toppa med ruccula og meir parmesan.
Inneholder: gluten, egg, melk og sennep.

HOVEDRETTER:
BURGER A LA JYLLAND «BØFSANDWICH» Kr. 295,
Hamburger fra Nyyyt i Bjerkreim. Heimelaga remulade, syltarødbeter og dillsylta agurk. Sylta rødløk og sprøløk. Serveres i croissant-bun med pomfri og toppes med brun saus.
Inneholder: gluten, egg, sennep, ansjos, sulfitt og melk

VEGETARBURGER FRA BEYOND Kr. 275,
Grilla hamburger toppet med cheddar. Salat, tomat, chipotle majones, sylta rødløk og sylteagurk. Serveres i croissant-bun med pommes frites. (For vegan får du annet brød og dressing)
Inneholder: gluten, egg, melk og sennep

SPRØSTEIKT KYLLINGSALAT Kr. 265,-
Kokospanert kylling på salat med sylta grønnsaker, mangosaus, limemajones, peanøtt og avocado. Brød med piska smør.
Inneholder: egg, soya, sennep, sulfitt og peanøtter (gluten og melk i brød og smør).

OKSEKJAKE M/ CHIMICHURRI & MAISKREM Kr. 395,
Langtidsbraisert oksekjake fra M&O i deilig sjysaus. Serveres på maiskrem med bakt potet og chimichurri.

BÅTSFJORD TORSK
Pannestekt Båtsfjordtorsk på spinatstuing med bruna kaperssmør og råsteikte jærpotet.
Inneholder: melk og fisk

BARNEMENY: (For barn under 12 år)
PANNEKAKER med sukker og syltetøy Kr. 115,-
Inneholder: egg, gluten og melk.

KYLLINGNUGGETS med pomfri Kr. 115

IS med sjokoladesaus kr. 95,-
Inneholder: melk.

DESSERT:
RIPSSORBET Kr. 135,
Ripssorbet fra Eigersund Chockoladefabrik. Heimelaga vaniljemakron og karamellisert kvit sjokolade
Inneholder: egg, mandel og melk.

PANNACOTTA Kr. 145,
Salt karamell Panna Cotta med melkesjokolade-ganache og karamell popcorn
Inneholder: melk