Hotell Jæren

Sulten ?
Spis hos oss eller få maten hjem!

Vår kjøkkensjef Kristine Vaule har jobbet med mat i 18 år. Hun er erfaren, nytenkende og sprek i sin matlaging. Læretiden sin hadde hun under Jærkokken Heine Grov. Sammen med et fantastisk kjøkkenteam sørger de for at du får akkurat det du har sett for deg, og helst litt til.


Matbaren vår er åpen mandag-lørdag fra kl. 17.00 i sommer 🙂

Alle våre retter kan bestilles catering, lett å plukke opp med parkering rett utenfor døren.

Bordbestilling eller catering : booking@hotelljaren.no eller 51 77 11 00

MATBARMENY SOMMER

FORRETT/SNACKS

OST OG SPEKEFAT Kr. 135,-
Kvitskimmelost fra Ystepikene. Speka svinenakke og spekepølse «kvarsitt med hint av lakris fra
Nyyyt. Serveres med grissini, chilimarmelade, sylta gulrot og sylta fennikel.
Allergen: sennep, gluten, melk, egg og sulfitt

KVESSEN FISK OG SKALLDYRSUPPE kr. 125,-
Fiskesuppe servert med dagens grønnsaker, fisk og blåskjell. Serveres med brød og smør.
Allergen: Melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, sulfitt, hvetegluten i brød.

SKÅL MED GRØNNE MAMMUTT OLIVEN Kr. 55,-

HOVEDRETT:

KVESSEN FISK OG SKALLDYRSUPPE kr. 195,-
Fiskesuppe servert med dagens grønnsaker, fisk og blåskjell. Serveres med brød og smør.
Allergen: Melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, sulfitt, hvetegluten i brød.

SPRØSTEIKT KYLLINGSALAT Kr. 195,-
Kokospanert kylling med mangosaus, limemajones, peanøtt og avocado. Serveres med brød og smør.
Allergen: Egg, soya, sennep og peanøtter. Hvetegluten i brød.

FLANKESTEIK AV OKSE FRA MALMIN & ORRE Kr. 345,-
Braisert flankesteik av okse fra Malmin & Orre servert med potetstappe, sjysaus og
rotgrønnsaker.
Allergen: Melkeprotein

HAMBURGER FRA NYYYT Kr. 275,-
Grilla hamburger fra Nyyyt i Bjerkreim. Toppet med kandisert bacon, cheddar, chipotlemajones og sylteagurk. Serveres med pommes frites.
Allergen: Hvetegluten, melkeprotein, egg, sulfitt og sennep

VEGETARBURGER Kr. 245,-
Serveres med vegansk majones, salat, sylta grønnsaker og pommes frites.
Allergen: Sesamfrø

BARNEMENY: (For barn under 12 år)
PANNEKAKER med sukker og syltetøy kr. 85,-
KYLLINGNUGGETS med pommes frites kr. 95,-
GELE med vaniljesaus kr. 65,-

DESSERT:
LUKSUSBROWNIE MED ISKREM Kr. 105,-
4 lags brownie med marshmellow, karamell, sjokoladeganache og et dryss havsalt.
Serveres med vaniljeis fra Iskremgaarden på Vigrestad.
Allergen: Hvetegluten, melk, egg, spor av nøtter

PASJONS PANNA COTTA Kr. 95,-
Pasjonsfrukt pannacotta servert med bringebærcoulis.
Allergen: Melk og eggehviter

De fleste av våre retter kan lages glutenfrie og melkefrie på forespørsel.