Hotell Jæren

Sulten ? – besøk matbaren vår

Vår kjøkkensjef Kristine Vaule har jobbet med mat i 18 år. Hun er erfaren, nytenkende og sprek i sin matlaging. Læretiden sin hadde hun under Jærkokken Heine Grov.

Sammen med et fantastisk kjøkkenteam sørger de for at du får akkurat det du har sett for deg, og helst litt til.

Vi har åpent for lunsj mandag-fredag fra kl. 11.00-13.00.

På kveldstid er Matbaren vår er åpen mandag-lørdag fra kl. 17.00.

Bordbestilling: booking@hotelljaren.no

LUNSJMENY:

KREMET FISKESUPPE Liten: 145,- Stor: 195,-
Fiskesuppe servert med grønnsaker, dagens fisk,
reker og blåskjell. Serveres med brød og smør.
Allergen: Melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, sulfitt.
Hvetegluten i brød.

SPRØSTEIKT KYLLINGSALAT Kr. 195,-
Kokospanert kylling med mangosaus, limemajones,
peanøtt og avocado. Serveres med brød og smør.
Allergen: Hvetegluten, egg, soya, sennep og peanøtter

HAMBURGER FRA NYYYT Kr. 295,-
Grilla hamburger fra Nyyyt i Bjerkreim av HerforWaguy. Toppet med kandisert bacon, cheddar,
chipotlemajones og sylteagurk. Serveres med
pommes frites.
Allergen: Hvetegluten, melkeprotein, egg, sulfitt og sennep

DESSERT:
DAIM ISKAKE Kr. 95,-

Knallgod daim iskake med marengsbunn og friske bær
Allergen: Egg, melk og nøtter

MATBARMENY KVELDSTID

AVOCADOSANDWICH (Vegansk) Kr. 125,-
Rista surdeigsbrød med chili, olje, avocado og tomat
Allergen: Hvetegluten


TEDEKTE POMFRI Kr. 125,-
Pommes frites med cheddar og jalapenossaus,
kandisert bacon og chipotlemasjones.
Allergen: Melkeprotein, egg, sulfitt og sennep

KREMET FISKESUPPE Liten: 145,- Stor: 195,-
Fiskesuppe servert med grønnsaker, dagens fisk,
reker og blåskjell. Serveres med brød og smør.
Allergen: Melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, sulfitt.
Hvetegluten i brød.


KYLLINGSANDWICH Kr. 155,-
Sprøsteikt kylling med mangosaus, limemajones,
peanøtt og avocado servert på sprøsteikt brød.
Allergen: Hvetegluten, egg, soya, sennep og peanøtt

SPRØSTEIKT KYLLINGSALAT Kr. 195,-
Kokospanert kylling med mangosaus, limemajones,
peanøtt og avocado. Serveres med brød og smør.
Allergen: Hvetegluten, egg, soya, sennep og peanøtter

SANDRA`S JÆRBABBE Kr. 245,-
Reven svinenakke fra Malmin & Orre servert i
pannekake med knallgod dressing og grønnsaker.
Allergen: Hvetegluten, melkeprotein og egg


OKSEKJAKE Kr. 325,-
Langtidssteikt oksekjake servert med bakte
rotgrønnsaker, sjysaus og potetmos.
Allergen: Melkeprotein


HAMBURGER FRA NYYYT Kr. 295,-
Grilla hamburger fra Nyyyt i Bjerkreim av Herfor/Waguy. Toppet med kandisert bacon, cheddar,
chipotlemajones og sylteagurk. Serveres med
pommes frites.
Allergen: Hvetegluten, melkeprotein, egg, sulfitt og sennep


VEGETARBURGER Kr. 245,-
Serveres med vegansk majones, salat, sylta grønnsaker og pommes frites.
Allergen: Sesamfrø


BARNEMENY: (For barn under 12 år)
Hamburger med pommes frites 95,-
Sprøsteikt kylling med pommes frites 95,-
Iskrem med sjokoladesaus 55,-


DESSERT:


DAIM ISKAKE Kr. 95,-
Knallgod daim iskake med marengsbunn og friske bær
Allergen: Egg, melk og nøtter

SJOKOLADEFONDANT Kr. 95,-
Varm sjokoladefondant med vaniljeis og friske bær
Allergen: Egg, melk og hvetegluten